een reis voor 2 naar

5-daagse reis naar New York

Stem en maak kans op een 5-daagse reis naar New York

New York

Iedereen die stemt op een van de genomineerden van de BankGiro Loterij Museumprijs 2018 maakt kans op een 5-daagse reis naar New York voor twee personen.

Bezoek in 'the city that never sleeps' staaltjes van techniek, zoals het imposante Vrijheidsbeeld en The Empire State Building. Dit gebouw biedt een adembenemend uitzicht over de stad. Het New York Transit Museum geeft een kijkje in het eeuwenoude metronetwerk van New York.

De 5-daagse reis naar New York is voor twee personen en bestaat uit:

• Retourvlucht Amsterdam - New York
    • Transfers van luchthaven naar het hotel

New York

• 4 nachten verblijf in een 4-sterren hotel op basis van logies
  • 3-daagse New York Pass met toegang tot The Empire State Building en de voornaamste musea van New York
  • Een rondleiding door Battery Park en gegarandeerde toegang tot het voetstuk van het Vrijheidsbeeld en Ellis Island
  • Circle Line Cruise Manhattan 3 uur
  • Fietstour door Central Park met Nederlands sprekende gids
  • Exclusief reis- en annuleringsverzekering
    Exclusief eten, drinken en andere persoonlijke uitgaven
    Vakantieperiodes, de maanden juli en augustus en feestdagen zijn uitgesloten.

De winnaar krijgt uiterlijk 26 mei 2018 persoonlijk bericht.