een reis voor 2 naar

NEW YORK

Genomineerden 2018

Science Centre Delft

Science Centre Delft keert de TU Delft binnenstebuiten. De interactieve tentoonstelling en Labs betrekken de bezoekers bij echte wetenschap en technologie. In de state-of-the-art werkplaats wordt er ontworpen en gebouwd, hier maken bezoekers kennis met de praktijk van de ingenieur. Omdat ieders talent telt, ondersteunt Science Centre Delft met een uitgebreid aanbod het techniekonderwijs van basis- en voortgezet onderwijs.

Lees meer ›

Maritiem Museum Rotterdam

In het Maritiem Museum Rotterdam ontdek je de enorme invloed van de maritieme wereld op ons dagelijks leven. Ga mee op reis in eigentijdse tentoonstellingen voor grote én kleine avonturiers. Luister naar verhalen, bewonder topstukken of doe mee aan activiteiten. In onze museumhaven beleef je, op historische schepen en kranen, hoe de wereldhaven Rotterdam op déze plek begon.

Lees meer ›

GeoFort

GeoFort is gevestigd op een prachtig fort van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Hier ervaar je wat ‘geo’ is door zelf te doen en te ontdekken. Reis met de virtuele lift naar het diepste van de aarde, vaar met het pontje naar Nederland op schaal 1:25.000 in de fortgracht of bouw de hoogste toren op de aardbevingstafel!

Lees meer ›


Iedereen die stemt op een van de genomineerden van de BankGiro Loterij Museumprijs 2018 maakt kans op een 5-daagse reis naar New York voor twee personen.

Lees meer...