een reis voor 2 naar

NEW YORK

GeoFort

Herwijnen

 

Het prachtige monumentale Fort bij de Nieuwe Steeg is door twee particulieren omgevormd tot interactief museum GeoFort. Het spannende forteiland nodigt uit om op onderzoek uit te gaan. In de interactieve exhibits van de GeoExperience draait alles om de wereld. Zelf doen en ontdekken is ons motto!

 

Elke exhibit neemt je mee in een ander geo-thema. Je vaart met het pontje naar het eiland in de vorm van Nederland en beleeft welk deel onder water komt te staan als alle zeedijken doorbreken. Je stapt in de virtuele lift en ervaart het binnenste van de aarde met stromend magma en thermische energie. Buiten in het intelligente doolhof ontdek je waarom dieren veel slimmer navigeren dan mensen. Speurtochten leiden je door de Kazerne, in ondergrondse gang en langs de bastions van het forteiland.

Voor de jongste generatie heeft GeoFort heel Nederland nagebouwd in Minecraft. Kinderen bouwen digitaal hun eigen huis of school en bouwen prachtige kastelen, monumenten en bruggen in deze virtuele wereld.

GeoFort is uniek vanwege de combinatie van binnen- en buitenactiviteiten. Binnen is het leuk en leerzaam en buiten is het energiek en enerverend. Het scherpe contrast tussen oud en nieuw is bijzonder. De gebouwen zijn Rijksmonumenten en vertellen het verhaal van het verleden. De innovatie GeoExperience speelt in op de interesses van nu.

GeoFort inspireert jong en oud!

 

Stem op GeoFort ›

 

Video

  

GeoFort
Nieuwe Steeg 74
4171KG Herwijnen
Tel: +31 345 630 480
www.geofort.nl 
info@geofort.nl 

 


Deel deze pagina

Iedereen die stemt op een van de genomineerden van de BankGiro Loterij Museumprijs 2018 maakt kans op een 5-daagse reis naar New York voor twee personen.

Lees meer...